Головна  →  Новини  →  18 січня 2018

Відбувся семінар з представниками підприємств та організацій району (фото)

Відбувся семінар з представниками підприємств та організацій району (фото)

18 січня 2018 року в приміщенні Центру соціальних служб на території якого знаходиться Святошинська районна філія Київського міського центру зайнятості в рамках проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи з роботодавцями відбувся семінар з представниками підприємств та організацій району на тему “Дієві форми співпраці центру зайнятості та роботодавців з метою укомплектування підприємств персоналом”.

Під час заходу, всі присутні були ознайомлені з послугами служби зайнятості, які надаються роботодавцям з метою своєчасного та якісного підбору працівників на вакантні робочі місця. Також до уваги слухачів було запропоновано розгляд актуальних питань щодо дотримання вимог чинного законодавства України про зайнятість та працю, особливо приділяючи увагу працевлаштуванню громадян, які потребують соціального захисту, висвітлюючи проблеми та шляхи їх вирішення. На семінарі наголошувалося й на дотриманні мінімальних державних гарантій в оплаті праці та недопущенні порушень статті 3 Закону України “Про оплату праці”.

Слід зауважити, що обговорення не обмежилось темами, запропонованими до розгляду на семінарі. Роботодавців цікавили й інші актуальні питання, на які спеціалісти філії надали вичерпні відповіді. 

 

Джерело: центру зайнятості Святошинського району. 

Перейти до спискуВерсiя для друку