КМДА Київська міська державна адміністрація


9 січня 2018

Голова Святошинської РДА Володимир Каретко привітав вихованців недільних шкіл (фото)

Голова Святошинської РДА Володимир Каретко привітав вихованців недільних шкіл (фото)

Фото

У святкові різдвяні дні не залишилися без уваги голови Святошинської РДА Володимира Каретка діти – вихованці недільних шкіл при храмах Святошинського району. Після святкової ранішньої літургії 7 січня в храмах парафії Української Православної церкви Святого Феодосія Чернігівського, парафії Української Православної церкви Київського Патріархату «Введення в Храм Пресвятої Богородиці», парафії Української Православної церкви Київського Патріархату на честь Казанської Ікони Божої Матері, парафії Української Православної церкви Святого Спиридона Триміфунтського діти отримали від голови району привітання з побажаннями Божого благословення та заступництва й різдвяні подарунки.

На запрошення протоієрея, настоятеля парафії Української Православної церкви Київського Патріархату на честь Казанської Ікони Божої Матері благочинного Голосіївського та Святошинського благочинь міста Києва отця Валерія Семанцо від імені Володимира Каретка вихованців недільної школи парафії вітала начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Ірина Романенко. Вона переказала дітям і дорослим слова найщиріших вітань і побажань голови району та із задоволенням залишилася на Різдвяний вертеп, підготовлений парафіянами церкви. Після завершення цього захопливого, дивовижного дійства діти отримали різдвяні подарунки.

На другий день Різдва, 8 січня, храм Святого Спиридона Триміфунтського запросив усіх бажаючих на святковий феєричний різдвяний вечір: тут були колядки, виступ Етноквартету, і виступи юних артистів – сестер Наруцьких та хору «Срібні дзвіночки», звучали вірші-колядки у дитячому виконанні, а на завершення викладач недільної школи Людмила Колєснік разом зі своїми вихованцями запропонувала до уваги присутніх п’єсу на 4-ри дії «Чарівне віяло або як козаки до Греції їздили». Захвату вдячних глядачів та учасників вертепу не було меж. Припали до душі вихованцям недільної школи при храмі Св. Спиридона Триміфунтського й подарунки від голови Святошинської РДА Володимира Каретка, які вручила дітлахам Ірина Романенко. Радості, сміху, веселощів, що вирували навкруги, вистачить присутнім на всі різдвяні свята.

Веселих свят!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.