Головна  →  Новини  →  19 грудня 2017

Тренінг «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття» в СЗШ № 215 (фото)

Тренінг «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття» в СЗШ № 215 (фото)

З метою розвитку основних компетенцій працівників навчальних закладів та реалізації завдань Нової української школи 15-16 грудня 2017 року в середній загальноосвітній школі № 215 м.Києва відбувся тренінг за програмою Lions Quest «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття». Lions Quest – програма, що містить комплекс матеріалів для середніх шкіл, спрямованих на формування і розвиток позитивних умінь і навичок у школярів. Дана програма була розроблена за підтримки Міжнародної асоціації Lions Clubs. Тисячі шкіл і мільйони молодих людей по всьому світу працюють за цією програмою. (http://lions.org.ua/uk/index.html).

У тренінгу «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття» взяли участь педагогічні, медичні, соціальні працівники, бібліотекарі шести навчальних закладів столиці: СЗШ № № 215, 110 ім.К. Гапоненка, 218, 182, СШІ № 11, ліцею № 227 ім. М Громова. Освітяни не лише розглядали теоретичні основи програми, а й вчилися застосовувати основні стратегії та практики соціально-емоційного навчання. Учасники тренінгу випробували на собі «Ажурну пилку», «Сонячні окуляри і темні окуляри», метод трьох «Що?», стратегії «З-Х-В», «П-П-П». Отримані компетентності учасники змогли застосувати під час моделювання уроків і батьківських зборів.

Всі учасники тренінгу отримали міжнародні сертифікати про успішне навчання за курсом «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття».

 

Джерело: управління освіти, молоді та спорту.

Перейти до спискуВерсiя для друку