Головна  →  Новини  →  16 грудня 2017

Щорічне вітання святошинських дошкільнят ТОВ «Фавор» (фото)

Щорічне вітання святошинських дошкільнят ТОВ «Фавор» (фото)

Для маленьких дошкільнят Святошинського району вже стало доброю традицією, напередодні новорічних свят отримувати привітання від підприємства «Фавор», яке працює на теренах району. От і цього року, суботнього ранку 16 грудня, на чудовий святковий захід зібрали малюків в стінах ЗЗОС № 76, аби створити для дітей атмосферу чарівності та незабутніх вражень.

Сьогодні для дітей приготували казкову програму з улюбленими персонажами. Залучали дітей до різноманітних ігор, вікторин та різних забав. Активні малята отримували від організаторів свята заохочувальні призи. Вітаючи дітей директор підприємства Раїса Михайлова щиро зичила всім радості, гарного настрою, багато розваг і цікавих подарунків. «І сьогодні з цієї святкової зали не піде жодна дитина без подарунка, ми їх підготували для вас з любов’ю та теплом наших сердець», - сказала пані Раїса.

Привітати дітей завітала і заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва: - «я хочу привітати всіх дітей з наступаючими новорічними святами. Нехай Святий Миколай кожній дитині принесе подарунки, подарує любов рідних та близьких. Щиро вдячні за підтримку підприємства «Фавор», яке є потужним виробником молочної продукції, яку споживають діти більшості освітніх закладів нашого міста. Такі спільні акції добра та милосердя стали вже постійними і добре знаними в нашому районі. Тож нехай в кожній родині панують мир і злагода і кожен день дарує свої дива».

Чудове свято добігає кінця та веселощі і щирий сміх не стихають. Діти радіють і очікують від нас – дорослих, що ми будемо спроможні дарувати їм тільки гарний настрій та приємні сюрпризи. Тож давайте разом здійснювати сподівання наших дітей. 

Перейти до спискуВерсiя для друку