КМДА Київська міська державна адміністрація


8 грудня 2017

За мир і спокій у наших домівках щира подяка учасникам АТО (фото)

За мир і спокій у наших домівках щира подяка учасникам АТО (фото)

8 грудня 2017 року в приміщенні актового залу ліцею «ЕКО» № 198 (вул. Тулузи, 3) за ініціативи громадських організацій Святошинського району «Жінки-Берегині» та «Батьківська рада» відбувся нетрадиційний захід, присвячений святкуванню Дня Збройних Сил України.

Цього дня у святковій залі зібрались члени громадських організацій учасників АТО, які діють на теренах району, та члени їх родин.

Святкову зустріч від імені голови Святошинської РДА Володимира Каретка розпочала начальник відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Ірина Романенко зі слів вдячності всім присутнім та привітання з нагоди Дня Збройних Сил України. «Сьогодні нам хотілось у теплій, дружній атмосфері поспілкуватись з винуватцями зустрічі – бійцями АТО та членами їх родин. Подякувати за їх талановитих дітей, спостерігаючи за їх виступами. Побажати щастя родинам, де народилось перше немовля. Налагодити партнерські стосунки між лідерами громадських формувань різних напрямів діяльності», - сказала Ірина Романенко.

Слова подяки за мужність, стійкість, витривалість звучали не тільки в бік військовослужбовців, що повернулися із зони АТО, а й стосувалися членів їх родин, які з великою любов’ю та нетерпінням чекають у затишній сімейній гавані своїх рідних людей, з розумінням ставляться до труднощів їх служби. Як кажуть, перемога на полі бою забезпечується в тилу.

Після цього шановним гостям запропонували до уваги прослухати концерт, що підготували юні вихованці закладів естетичного виховання Святошинського району, серед яких були й діти учасників АТО. Після тривалої розлуки з сім’ями, коли батьки впродовж чималого часу не мали змоги спостерігати, як зростали їх діти, з особливою ніжністю та зі сльозами на очах насолоджувалися вони виступами маленьких артистів, а ті неабияк старалися для своїх коханих татусів.

На завершення від голови району Володимир Каретка презентували 20 родинам, у яких народилася перша дитина, пам’ятні подарунки.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.