КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2017

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

6 грудня голова Святошинської РДА Володимир Каретко провів прийом громадян з особистих питань. Такі прийоми проходять першу, другу та четверту середу щомісяця. На даних прийомах, згідно попереднього запису, мешканці району мають змогу, через особисте спілкування з головою, вирішити питання які їх турбують. Прийом проходив в приміщенні державної адміністрації за адресою просп. Перемоги, 97.

На особистий прийом було записано чотирнадцять осіб, питання які були підняті при спілкуванні з керівником району переважною більшістю стосувались питань комунального спрямування, а саме – відсутність гарячого водопостачання в будинку № 12-л по проспекту Корольова; відсутні параметри гарячого водопостачання та немає опалення в будинку № 5 по проспекту Леся Курбаса; щодо капітального ремонту будинку, внутрішньобудинкових мереж по вул. Кучера, 2; питання незакінчених ремонтних робіт внутрішньобудинкових інженерних мереж у підвальному приміщенні будинку 10-А по вул. Гната Юри.

Спілкуючись з представниками ОСББ «Весна» очільник району розглянув питання благоустрою території по вул. Рахманінова, 30/13 і щодо роботи кіосків біля школи № 162 та продажу алкогольних напоїв.

Також були розглянуті підняті питання постановки на квартирний облік та недопущення зняття з обліку учасника бойових дій який перебував в зоні АТО.

Участь в прийомі прийняли безпосередньо відповідальні фахівці самостійних управлінь та структурних підрозділів Святошинської РДА. Під час розгляду кожного питання голова району надав відповідні доручення, були встановлені терміни їх виконання. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.