КМДА Київська міська державна адміністрація


4 грудня 2017

«Свято душі» для дітей з обмеженими можливостями пройшло у Святошинському районі (фото)

«Свято душі» для дітей з обмеженими можливостями пройшло у Святошинському районі (фото)

У межах відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю 4 грудня в концертній залі клубу «Бінго» (просп. Перемоги, 112) пройшло родинне свято «Свято душі». Саме таку назву дали цьому заходу ініціатори проведення свята - Святошинська громадська організація допомоги та підтримки дітей-інвалідів дитинства «Церебрал». У залі зібрались члени організації, родини, де виховуються діти-інваліди, щоб переглянути святкову концертну програму, яку підготували та провели талановиті діти, вихованці закладів естетичного виховання району.

Сьогодні присутніх чекала неабияка розважальна програма: тут були й аніматори, і клоуни, проводились фотосесії - не залишилось жодної дитини, якій би не приділили уваги.

А яке ж свято без гостей та подарунків. Цього дня всіх присутніх вітали голова Святошинської РДА Володимир Каретко, заступник голови Наталія Гусєва, члени громадської ради, представники ТОВ фірма "Фавор".

Звертаючись до присутніх, під час вручення подяк членам громадської організації Володимир Каретко сказав: «Щороку на початку грудня в Міжнародний день людей з інвалідністю ми разом з усією світовою спільнотою ще раз переосмислюємо все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідуємо наші зусилля задля їх інтеграції у сучасне суспільство. Мета, заради якої цей день був проголошений, - це забезпечення дотримання прав людини й участі інвалідів у житті суспільства. Адже ставлення до людей з особливими потребами визначає ступінь цивілізованості суспільства. Користуючись нагодою, хочу подякувати всім, хто опікується інвалідами, адже надання останнім щоденної підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього».

Свято добігало кінця, у залі панувала атмосфера любові та добра, єднання та порозуміння. Діти фотографувалися з юними артистами та планували нові зустрічі. Тож нехай для всіх дітей зійде Божа ласка та Боже благословення!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.