Головна  →  Новини  →  23 листопада 2017

Відділ з питань надзвичайних ситуацій Святошинського району провів заняття зі студентами та працівниками підприємств (фото)

Відділ з питань надзвичайних ситуацій Святошинського району провів заняття зі студентами та працівниками підприємств (фото)

21 листопада в приміщенні коледжу «Освіта» ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за адресою м. Київ, вул. Львівська, 23 та 23 листопада 2017 року в приміщенні ПАТ «Комерційний індустріальний банк» та ПАТ «ОТІ» за адресою м. Київ, вул. Ф. Пушиної, 30/32 фахівцями відділу з питань надзвичайних ситуацій Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з рятувальниками Святошинського РУ ГУ ДСНС, представниками Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності м. Києва організовано та проведено заняття зі студентами та працівниками підприємств щодо дій у разі виникнення пожежі.

Під час заходу присутнім розповіли про основні надзвичайні події, які виникали на території району з початку року, причини виникнення пожеж та їх наслідки, розповіли основні правила безпеки життєдіяльності в осінньо-зимовий період, правила пожежної безпеки у побуті та нагадали алгоритм дій у разі загоряння в учбовому закладі, в будівлях підприємств під час навчального та робочого процесів.

Особливу увагу під час профілактичного заходу було приділено правилам дій у разі виникнення пожежі, як проводити евакуацію та першочергові дії на випадок стрімкого поширення полум’я та сильного задимлення в приміщенні та вмінні користуватись первинними засобами пожежогасіння, зокрема і вогнегасниками.

Такі навчання є корисними, бо не відомо, яка надзвичайна ситуація може трапитись у житті. Саме тому кожному громадянину треба знати, як діяти в екстремальних умовах, особливо, якщо існує загроза життю чи здоров’ю людини.

 

Джерело: відділ з питань надзвичайних ситуацій Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку