КМДА Київська міська державна адміністрація


22 листопада 2017

Семінар-практикум для слухачів курсів підвищення кваліфікації «Профілактика емоційного вигорання вчителів» (фото)

Семінар-практикум для слухачів курсів підвищення кваліфікації «Профілактика емоційного вигорання вчителів» (фото)

На базі спеціалізованої школи №76 імені Олеся Гончара відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для слухачів курсів підвищення кваліфікації «Профілактика емоційного вигорання вчителів», який проводила Ірина Кулєшєнє, практичний психолог вищої категорії, та Тетяна Вовчок, соціальний педагог вищої категорії.

Наталія Медвідь, методист науково-методичного центру управління освіти, молоді та спорту Святошинської РДА привітала присутніх та звернула увагу на організаційно-методичне забезпечення діяльності психологічної служби освіти району та даної школи.

На початку семінару Лариса Кравчук, заступник директора СШ № 76 проаналізувала роботу соціально-психологічної служби закладу, зупинилася на особливостях роботи педколективу та, зокрема, практичного психолога, зазначивши, що це дуже цікава та завжди актуальна тема.

В семінарі брала участь Олена Хоменко, практичний психолог-методист науково-методичного центру практичної психології та соціальної роботи ІППО КУ імені Бориса Грінченка, яка відмітила високий професіоналізм психологічної служби закладу, цікавий підхід до проблеми і вдале вирішення.

 

Джерело: управління освіти, молоді та спорту.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.