КМДА Київська міська державна адміністрація


22 листопада 2017

Районний методичний воркшоп з літературного читання в СЗШ № 215 (фото)

Районний методичний воркшоп з літературного читання в СЗШ № 215 (фото)

Районний методичний воркшоп «Гармонійне поєднання традиційних форм роботи та новітніх технологій для успішного оволодіння навичками читання в початковій школі» відбувся сьогодні на базі середньої загальноосвітньої школи № 215. Досвідчені вчителі-методисти поділилися досвідом роботи з колегами, а також влаштували майстер-класи для молодих педагогів.

Директор СЗШ № 215 Весельська Людмила Броніславівна, відкриваючи захід, розповіла про використання у школі новітніх технологій і шкільні проекти для реалізації засад Нової української школи. 

Вчитель-методист СЗШ № 215 Косматовська Ярослава Іванівна поділилася досвідом використання дидактичних ігор на уроках літературного читання.

Ніканоркіна Наталія Миколаївна, вчитель-методист СЗШ № 215, презентувала застосування у навчальному процесі новітньої технології Microsoft Mouse Mischief, провела майстер-клас щодо використання даної технології.

Вчитель-методист СЗШ № 253 Мазурок Олена Леонідівна запропонувала увазі присутніх вправи для розвитку швидкого читання молодших школярів.

Також вчителі-методисти СЗШ № 253 підготували та поділилися досвідом з вчителями рекомендаціями для батьків «Допоможіть дитині полюбити читати».

Кірмасова Ніна Петрівна, вчитель-методист СЗШ № 230, узагальнила досвід щодо вдосконалення техніки читання молодших школярів, підготувавши змістовну доповідь та провівши майстер-клас для колег.

Завдяки чудовій організації заходу методистом управління освіти, молоді та спорту

Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Новіковою Галиною Йосипівною кожен з учасників воркшопу отримав папку з описом досвіду колег, а також зміг завантажити матеріали для подальшого використання у роботі, а, головне, отримав безцінний досвід.

 

Джерело: СЗШ № 215.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.