Головна  →  Новини  →  21 листопада 2017

В Святошині відкрили оновлений дитячий садочок № 266 (фото)

В Святошині відкрили оновлений дитячий садочок № 266 (фото)

21 листопада урочисто відкрився дитячий садок №266 (вул. Генерала Вітрука, 3-А), відновлений ДП «АНТОНОВ». Розділити радість свята завітали голова Святошинської РДА Володимир Каретко та заступник голови Наталія Гусєва. Традиційно відкрити заклад та перерізати стрічку були запрошені Володимир Каретко та в. о. Президента ДП «АНТОНОВ» Олександр Кривоконь. Новий заклад отримав назву «Бджілка» на честь легкого пасажирського літака Ан-14, який був розроблений конструкторським бюро Олега Костянтиновича Антонова. Символічний ключ від дитячого закладу було вручено завідуючій ДНЗ Олені Довгич.

Під час відкриття закладу голова Святошинської РДА Володимир Каретко подякував за чудовий, сучасний заклад для дітей. «Введення його до експлуатації стає значним внеском у розвиток інфраструктури нашого району. Це вже другий дошкільний заклад в районі, який відкриває ДП «АНТОНОВ» забезпечуючи наших малюків комфортними та безпечними умовами для навчання та виховання. Впевнений, що малюки залюбки будуть відвідувати свою «Бджілку», і садочок стане для них улюбленим місцем», - зазначив очільник району.

Далі гостей запросили оглянути сам заклад. Садочок обладнано теплою водяною підлогою та сучасною системою вентиляції та рекуперації повітря. Приміщення кухні, пральні та медичного кабінетів забезпечено сучасним технологічним обладнанням. Тіньові навіси та спортивний майданчик на території ДНЗ виготовлені з використанням екологічних матеріалів. Територію оснащено системою відеоспостереження, охоронною та пожежною сигналізаціями.

Довідково: Дошкільний навчальний заклад № 266 Державного підприємства «АНТОНОВ» було збудовано в 1963 році. Як дошкільний навчальний заклад функціонував до 1995 року. Капітальний ремонт садочку було розпочато в листопаді 2015 року. ДНЗ № 266 розрахований на 95 дітей (5 груп) і має 12-ти годинний режим роботи з 07:00 до 19:00.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку