Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Київська дитяча музична школа № 23 відзначила 45-річний ювілей концертом «Музика єднає нас» (фото)

Опубліковано 17 листопада 2017 року о 15:04
фото

16 листопада Київська дитяча музична школа № 23 відділу культури та охорони культурної спадщини (директор Алла Ігорівна Анікєєнко) презентувала слухачам перший концерт V сезону Дитячої філармонії Святошинського району «Музика єднає нас», присвячений 45-річному ювілею музичної школи.

З привітаннями до дітей, викладачів і батьків завітали до школи почесні гості: депутат Київської міської ради, голова Постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторія В`ячеславівна Муха привітала ювілярів особисто та передала найщиріші вітання та солодкий подарунок від народного депутата України Олександра Третьякова. Теплі вітання та сердечні слова вдячності педагогам і батькам прозвучали від куратора галузі «Культура», заступника голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Геннадіївни Гусєвої та начальника відділу культури та охорони культурної спадщини, заслуженого працівника культури України Ірини Вікторівни Трусової.

Директор Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Ірина Чуніхіна відзначила вагому роль професійного, креативного, педагогічного колективу школи на чолі з її директором А.І.Анікєєнко.

Слова вдячності дітям, батькам і педагогам за активну волонтерську роботу прозвучали від голова правління МГО «Федерація жінок за мир у всьому світі» Тетяни Коцеби.

Директорові школи А. Анікєєнко було вручено Подяку за активну участь колективу КДШМ №23 у соціальних заходах для дітей сиріт, позбавлених батьківського піклування, людей літнього віку та з особливими потребами, військовослужбовців та воїнів АТО.

Щиро дякували педагогічному колективу школи батьки юних талантів. Із побажаннями натхнення, творчого запалу і процвітання виступили члени батьківської громади Тетяна Наруцька та Яніна Поєдинок.

Музичною родзинкою ювілею був концерт. Юні музиканти – лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів, випускники, які є гордістю своїх викладачів і школи, викладачі, дарували слухачам своє музичне мистецтво, – адже їх усіх багато років єднає, велика та вічна любов на ім’я «Музика». Концертна програма була наповнена цікавими та яскравими номерами, звучали вокальні та інструментальні твори різних епох і стилів. Ведуча концертної програми, викладач школи Тетяна Стефанишина, звертаючись до гостей, сформувала одну з основних доктрин творчого колективу КДМШ №23: «Через музику ми прищеплюємо дітям, які є нашим майбутнім, любов. Любов до життя, любов до рідної землі, любов до краси. Але це неможливо без любові до самої музики. І напевно це саме головне, з чим повинні виходити учні з нашої школи - це з глибокою любов’ю до музики…».

Чудова святкова творча атмосфера панувала протягом всього концерту. Юнi виконавцi запалили своєю творчістю серця глядачів та подарували всім справжній святковий настрій. Всі присутні в концертній залі із задоволенням споглядали на юних музикантів та шалено плескали в долоні, скандували «браво!» та «біс!», дякуючи виконавцям за їх теплоту душі та майстерність.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux