КМДА Київська міська державна адміністрація


8 листопада 2017

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

8 листопада голова Святошинської РДА Володимир Каретко провів прийом громадян з особистих питань. Такі прийоми проходять першу, другу та четверту середу щомісяця. На даних прийомах, згідно попереднього запису, мешканці району мають змогу, через особисте спілкування з головою, вирішити питання які їх турбують. Прийом проходив в приміщенні державної адміністрації за адресою просп. Перемоги, 97.

На особистий прийом було записано дев’ять осіб, питання які були підняті при спілкуванні з керівником району переважною більшістю стосувались питань комунального спрямування. Серед яких – незадовільне підготовка комунальних служб району до опалювального сезону, неякісне надання комунальних послуг щодо утримання та обслуговування житлового фонду, відсутності гарячого водопостачання у будинку 15-а по вул. Чистяківській та подачі ГВП по проспекту Корольова, 6.

Також були розглянуті питання визначення балансової території вулиці Зв’язківців та її утримання, забруднення навколишнього середовища від діяльності котельні по вулиці Клавдіївській, 22.

Одним із питань було розглянуто завершення будівництва дитячого садочка на вулиці Бахмацькій, 35.

Під час спілкування з протоієреєм, настоятелем Парафії УПЦ КП Святого Миколая отцем Віталієм Клосом розглянули питання територіального розташування майбутнього храму; з настоятелем Парафії Свято-Олександро-Невської отцем Миколаєм Йосифчуком було розглянуто питання встановлення єдиного пам’ятника загиблим учасникам Революції Гідності та учасникам АТО на теренах району.

Участь в прийомі прийняли безпосередньо відповідальні фахівці самостійних управлінь та структурних підрозділів Святошинської РДА. Під час розгляду кожного питання голова району надав відповідні доручення, були встановлені терміни їх виконання. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.