Головна  →  Новини  →  6 листопада 2017

В Святошині вшанували пам'ять визволителів Києва та України (фото)

В Святошині вшанували пам'ять визволителів Києва та України (фото)

У понеділок, 06 листопада, біля пам’ятного знаку «Слава героям-партизанам України» відбулися урочистості, присвячені 73-ій річниці визволення України та 74-ій річниці визволення Києва від фашистських загарбників. Захід відбувся за участі заступника голови СРДА Наталії Гусєвої, начальника управління освіти Юрія Дубовецького, учнівської молоді СШ №254 та представників громадських організацій району.

Пам’ятний захід розпочала заступник голови району, яка нагадала, що за перемогу над нацизмом українському народу довелося заплатити занадто велику ціну та наголосила, що підростаючому поколінню необхідно пам’ятати і шанувати подвиг предків.

«Щороку в ці осінні дні ми низько вклоняємося визволителям Києва та України і дякуємо за подароване майбутнє, за можливість жити у світі, де не панує нацизм, за відвагу, самопожертву і мужність. Подвиг воїнів-визволителів назавжди залишиться у серцях вдячних нащадків», - сказала Наталія Гусєва.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували пам'ять всіх тих, чиї життя забрала Друга світова війна.

Також у цей день святошинська громада вшанували пам'ять загиблих покладання квітів до пам`ятного знаку «Слава героям - партизанам» та пам’ятника «Воїнам-автомобілістам».

Перейти до спискуВерсiя для друку