Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Святошині з’явився новий підлітковий клуб (фото)

Опубліковано 19 жовтня 2017 року о 17:47
фото

У четвер, 19 жовтня, голова Святошинської РДА Володимир Каретко разом з заступником голови Наталією Гусєвою урочисто відкрили новий підлітковий клуб «Бджілка» за адресою: вул. Тернопільська, 7-А.

Вихованці та педагогічний колектив клубу зустріли керівництво району запашним короваєм, провели екскурсію залами і кабінетами та підготували на честь відкриття невеличку концертну програму з показовими виступами і майстер-класами. Володимир Каретко подякував за такий теплий прийом та наголосив, що районна влада і надалі буде максимально підтримувати розвиток позашкільної освіти і забезпечувати юних святошинців можливістю проводити дозвілля в сучасних умовах.

«Вкрай важливо зацікавити наших дітей і молодь позашкільними заняттями, адже участь у різноманітних гуртках позитивно впливає на розвиток талантів і творчих здібностей підростаючого покоління. Завдань у цьому напрямку досить багато, проте серед них є декілька головних, зокрема це подбати про територіальну доступність до підліткових клубів та перетворити існуючі заклади на сучасні і креативні простори. Ми активно працюємо у цих сферах і, сподіваюсь, будемо тільки пришвидшувати темп», - розповів очільник району під час відкриття.

На згадку про подію Володимиру Каретку презентували авторську картину керівника художньої студії «Бджілки» Світлани Грамм «Ангел часу».

Зазначимо, що відкриттю «Бджілки» передувала чотиримісячна робота з відновлення приміщення у якому зараз розташований клуб. Це приміщення більше 30 років перебувало у занедбаному стані і до управління освіти, молоді та спорту Святошинської РДА було передане тільки у 2016 році. З огляду на незадовільний стан приміщення майбутньої «Бджілки» було прийняте рішення про проведення тут капітального ремонту. Наразі приміщення «Бджілки» відповідає всім необхідним нормам і повністю готове приймати вихованців.

У 2017-2018 навчальному році у підлітковому клубі «Бджілка» планується робота 8 гуртків: всебічний розвиток малят; підготовка до школи; англійська мова; студія спортивного бального танцю; сучасна хореографія; народознавчий «Українська вітальня»; писанкарство; психологічна консультативна допомога батькам; художня студія Світлани Грамм (для дітей віком від 5 років).

Довідково: з відкриттям ПК «Бджілка» мережа підліткових клубів ЦСПК «Щасливе дитинство» стала нараховувати 11 закладів: ПК «Берегиня» (вул. Корольова, 5-А), ПК «Гармонія» (вул. Зодчих, 30/6), ПК «Злагода» (просп. Ак. Корольова, 10-А), ПК «Кентавр» (вул. Якуба Коласа, 15-Б), ПК «Оберіг» (вул. Прилужна, 6), ПК «Обрій» (вул. Семашка, 21), ПК «Сокіл» (вул. Прилужна, 6), ПК «Сучасниця» (вул. В. Покотила, 3-В), ПК «Фотон» (бульв. Р.Роллана, 13-В), ПК «Ровесник» (вул. Зодчих, 30-А), ПК «Бджілка (вул. Тернопільська, 7-А). Незабаром заплановане відкриття ще одного підліткового клубу – «Юний технік» (вул. Туполєва, 3), тож загалом у Святошинському районі діятимуть 12 підліткових клубів.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux