Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2017

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

У середу, 18 жовтня, голова Святошинської РДА Володимир Каретко провів прийом громадян з особистих питань. Прийом проходив у приміщенні адміністрації за адресою: просп. Перемоги, 97.

Сьогодні під час особистого прийому очільник району розглянув 5 питань, які переважно стосувалися житлово-комунальної сфери. Так, серед порушених питань були: звернення багатодітних родин (мешканців гуртожитку на бульв. Кольцова, 20-А) щодо надання додаткових кімнат у гуртожитку (питання розглядалося за дорученням заступника голови КМДА Олександра Спасибка); залиття квартири сусідами (питання розглядалося за дорученням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва); питання підготовки до опалювального сезону, зокрема ремонтних робіт у бойлерній; затримання передачі документів по будинку на баланс ОСББ за адресою: вул. М. Ушакова, 18; постановка на квартирний облік.

Володимир Каретко приділив належну увагу всім питанням з якими звернулися мешканців, надав детальні консультації та роз’яснення щодо них. Керівникам структурних підрозділів були надані відповідні доручення з встановленням термінів їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку