Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2017

В Святошинській адміністрації пройшло щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

В Святошинській адміністрації пройшло щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

18 жовтня 2017 року в Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 року, яке провів  перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук. Засідання відбулося за участі заступника голови Святошинської РДА Наталії Гусєвої.

Засідання оперативного штабу розпочалося з розгляду стану виконання протокольних доручень, які були надані під час минулого засідання. Далі присутні ретельно розглянути нагальні питання підготовки до опалювального сезону. Так, були опрацьовані питання щодо стану подачі теплоносія до закладів медицини, освіти, культури, соціального захисту та житлового фонду, а також питання щодо стану отримання актів готовності систем теплоспоживання. Було зазначено, що після подачі теплопостачання до житлових будинків, виникло багато поривів на зовнішніх мережах (сфера обслуговування Київенерго). Також є багато поривів зовнішніх мереж сфери відповідальності Київводоканалу. У цьому контексті Сергій Пилипчук дав доручення відновити благоустрій після розриттів у закладах освіти.

Окрема увага була приділена питанню щодо стану виконання робіт із розробки проектної документації з донарощування труб в житлових будинках на вул. Клавдіївській, 32/4 та на вул. Корсунівській, 33.

Детально були розглянуті питання стану функціонування ліфтового господарства та стану виконання робіт з прибирання закріплених територій.

Також були розглянуті питання щодо стану закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою та проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів та питання щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою, несвоєчасне прибирання балансоутримувачем закріплених територій та несвоєчасний покіс трави і знесення сухостійних, аварійних дерев.

Належним чином були опрацьовані питання контролю за виконанням звернень громадян, що надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва» (15-51) та проаналізована якість їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку