Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2017

У ЦСПК «Щасливе дитинство» козацькому роду – нема переводу! (фото)

У ЦСПК «Щасливе дитинство» козацькому роду – нема переводу! (фото)

Вже стало доброю традицією Централізованої системи підліткових клубів «Щасливе дитинство» проводити спортивно-розважальну ігротеку «Козацькому роду нема переводу» до Дня захисника України та Дня українського козацтва. Ігротека відбулася в приміщенні підліткового клубу за місцем проживання «Берегиня» (вул. Корольова, 5-а).

В змаганнях брали участь вихованці шести підліткових клубів за місцем проживання: «Сучасниця», «Кентавр», «Гармонія», «Берегиня», «Фотон» , «Злагода» і «Ровесник».

Відомо, що козак – це мужній громадянин, який не тільки відзначається силою та відвагою, але й добре знає традиції та історію своєї країни. Завдання на знання історії, логіку, кмітливість, спритність, фізичні вправи, конкурс стіннівок до Дня українського козацтва, а також гасла команд – цікавих завдань було чимало! Кожен з учасників міг перевірити свої козацькі доблесті, а також відчути у повній мірі підтримку команди.

Усі етапи змагань оцінювало прискіпливе журі. Перше місце у непростій боротьбі з гідними суперниками виборола збірна команда «Діти України – ягідки калини» підліткових клубів за місцем проживання «Фотон» (бульв. Р. Роллана, 13-в) і «Кентавр» (вул. Якуба Коласа, 15-б).

Директор ЦСПК «Щасливе дитинство» Світлана Сова щиро привітала своїх вихованців та їх батьків і побажала їм міцного здоров’я, миру, наснаги у їх добрих справах, щастя, добра і всяких гараздів.

Наприкінці заходу учасники отримали подарунки від Громадської організації «Жінки-Берегині» та Благодійного фонду «Блага надія».

 

Джерело: ЦСПК «Щасливе дитинство»

Перейти до спискуВерсiя для друку