Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

14 жовтня на базі СЗШ № 235 та Дитячо-юнацького спортивного клубу "Бригантина" відбулись масштабні змагання з акватлону (фото)

Опубліковано 14 жовтня 2017 року о 19:14
фото

14 жовтня на базі СЗШ № 235 та Дитячо-юнацького спортивного клубу "Бригантина" відбулись масштабні змагання з акватлону (біг, плавання) серед дітей 6-8 років. Змагання проводились за підтримки голови Святошинської РДА Володимира Каретка та Всеукраїнської федерації морських багатоборств та акватлону України.

Традиційно цей захід співпадає зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та річницею заснування СК "Бригантина". За 14 років перлина позашкілля Південної Борщагівки, спортивний клуб "Бригантина" здобув чималих  досягнень. Тренери та вихованці ставали призерами та чемпіонами всеукраїнських та  міжнародних змагань, фестивалів, конкурсів та продовжують добрі традиції виховання підростаючого покоління.

На урочистому відкритті змагань були присутні почесні гості: 
Володимир Каретко - голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації;

Володимир Лішавський – генерал-майор Збройних сил України, майстер спорту з військових багатоборств, почесний Президент Всеукраїнської федерації морських багатоборств та акватлону України;

Микола Чернецький – помічник народного депутата Олександра Третьякова;

Євген Кривобок – голова ради ветеранів АТО Святошинського району;

Іван Захарчук – завідувач спортивного відділу Українського державного центру позашкільної освіти;

Оксана Семенюк – директор СЗШ № 140.

Під час свята членам Спілки ветеранів Антитерористичної операції Святошинського району міста Києва голова Святошинської РДА Володимир Каретко вручив відзнаки Київського міського голови – медалі «Честь. Слава. Держава», а помічник народного депутата України Олександра Третьякова Микола Чернецький вручив воїнам цінні подарунки- іменні годинники .

Також Володимир Каретко привітав спортсменів-святошинців Сорочука Богдана, Козяр Вероніку та Коваленко Марію з присвоєнням звання Майстра спорту України та вручив відповідні посвідчення.

Змагання з акватлону проходили у два етапи. Зранку змагалися діти 6-7 років. Серед дівчат 2010 року народження І місце посіла Драчук Уляна, ІІ – Корбут Ангеліна, ІІІ – Котовська Єлизавета. Серед хлопчиків 2010 року народження переможцем став Носенко Кирил, Скоблюк Владислав та Леснов Микола – ІІ та ІІІ місце відповідно. У віковій групі 2011 р.н. перемогу святкували Никитюк Ніка та Давидчук Максим, ІІ місце – Бут Дарина, Какуша Андрій, ІІІ – Цвид Надія, Гловак Тимофій. Наймолодшими учасниками змагань стали діти 2013 р.н.- Небивайлова Роза, Клименко Софія, Керезвас Максим, Бур Іван.

Одразу після церемонії відкриття змагань особисту першість в акватлоні розіграли дівчата та хлопчики 2009 р.н. На дистанції 200 м біг та 3 басейни (приблизно 50 м) вільним стилем, перемогу здобули Роженко Олександра та Езе Марк. Срібло вибороли Ткачова Маргарита і Малишев Сергій. Бронзовими призерами стали Кислицька Софія та одразу двоє – Гуманіцький Святослав і Проценко Нікіта, які показали однаковий час у сумі двох видів.

Призери та переможці змагань отримали медалі, дипломи та цінні подарунки від народного депутата України Олександра Третьякова. Абсолютним переможцям  змагань з акватлону були вручені кубки від голови Святошинської РДА Володимира Каретка. Кожен учасник отримав солодощі та пам'ятні подарунки.

Всього у заході взяло участь 375 дітей, а також тренери, батьки, гості. Не дивлячись на погані погодні умови, свято в дитячо-юнацькому спортивному клубі «Бригантина» перевершило всі сподівання.

 

Джерело: Дитячо-юнацький спортивний клубу "Бригантина"


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux