Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2017

Святошинська громада вшанувала пам'ять захисників України (фото)

Святошинська громада вшанувала пам'ять захисників України (фото)

13 жовтня, напередодні Дня захисника України, святошинська громада на чолі з головою району Володимиром Каретком вшанувала пам'ять захисників України. Урочистості та церемонія покладання квітів відбулися в сквері біля пам’ятного знаку «Воїнам Героям АТО» (вул. Чорнобильська, 12). Участь у заході взяли: перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук, помічник народного депутата України Олександра Третьякова Микола Чернецький, військовослужбовці, учасники АТО, ветерани війни та військової служб, учнівський та педагогічний колективи району, представники духовенства та громадських об’єднань району.

У своїй промові Володимир Каретко підкреслив, що боротьба за незалежність, за яку минулі покоління проливали кров та віддавали життя, триває й досі.

«Український народ завжди прагнув свободи та незалежності і за цю мрію відчайдушно боровся. За незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави ведуть боротьбу і сучасні герої України, які стали символом мужності, незламності і патріотизму.

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за свободу нашої країни. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях», - сказав очільник району.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять Героїв.

Завершився захід молебнем, який відслужив благочинний Святошинського та Голосіївського районів УПЦ КП, настоятель храму на честь Казанської Божої Матері, протоієрей Валерій Семанцо.

Захід підготували та провели учні СШ №304.

Перейти до спискуВерсiя для друку