КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2017

Учениці КДМШ №23 сестри Адріана та Мідея Наруцькі взяли участь у фестивалі «Доля вибрала нас» (фото)

Учениці КДМШ №23 сестри Адріана та Мідея Наруцькі взяли участь у фестивалі «Доля вибрала нас» (фото)

Учениці Київської дитячої музичної школи №23 відділу культури та охорони культурної спадщини сестри Адріана та Мідея Наруцькі (викладач Тетяна Стефанишина) взяли участь у фестивалі «Доля вибрала нас», що відбувся 11 жовтня, напередодні свята Дня захисника України, в Центральному будинку офіцерів Збройних Cил України (вулиця Михайла Грушевського, 30/1). 

Захід організовано Управлінням цивільно-військового співробітництва ЗСУ спільно з Київською міською спілкою ветеранів Афганістану.

В концертній програмі на святковому заході дівчата презентували дві пісні: Лесі Горової «Військовим» та «Над землею тумани» з репертуару гурту «Струна серця».

Фестиваль «Доля вибрала нас» відбувся за участі Національного президентського оркестру та багатьох знаних виконавців. Наші юні співачки сестри Адріана та Мідея Наруцькі були запрошені, як діти, які неодноразово були учасниками військово-патріотичних заходів в зоні АТО.

Вдячні слухачі вітали юних виконавців гучними оплесками, щирими посмішками і подеколи тихими сльозами вдячності за промовлене до них музичне слово.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.