Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2017

Вітаємо спортсменів СЗШ №215 з перемогою на відкритому чемпіонаті ФСТ «Україна» з кікбоксингу (фото)

Вітаємо спортсменів СЗШ №215 з перемогою на відкритому чемпіонаті ФСТ «Україна» з кікбоксингу (фото)

На початку жовтня в Павлограді відбулося відразу три всеукраїнських турніри: Кубок України з кікбоксингу ВТКА серед дорослих, чемпіонат України серед юніорів та юніорок та відкритий чемпіонат ФСТ «Україна» з кікбоксингу серед юнаків та дівчат.

На спортарені в Дитячо-юнацькій спортивній школі Павлограда боролися за звання найсильніших близько 400 спортсменів з 16 регіонів країни. Серед них – найсильніші кікбоксери-любителі, майстри спорту України, майстри спорту міжнародного класу, заслужені майстри спорту, чемпіони та призери чемпіонатів Європи та світу. Вони продемонстрували свою підготовку і характер по максимуму, оскільки ці змагання були останнім оглядом готовності українських спортсменів перед участю в чемпіонаті світу з кікбоксингу в Італії 25-29 жовтня. Їх завдання – показати на світовій першості результат не гірший за минулорічний, коли Україна посіла третє місце серед 300 країн світу. На цьому наголосив на урочистому відкритті змагань президент Української спортивної асоціації ВТКА Ігор Шаповал.

І тим вагомішим є успіх юних кікбоксерів, вихованців Руденка Андрія Марковича, вчителя фізичної культури СЗШ №215. Березовський Вадим, Черевань Вадим, Ветраченко Владислав, Роман Руслан здобули перемогу, змагаючись з кращими кікбоксерам країни їх віку. За підсумками чемпіонату вихованці Андрія Марковича вибороли 5 перших і 3 других місця!

Вітаємо спортсменів і їхнього тренера з перемогою!

 

Джерело: СЗШ №215

Перейти до спискуВерсiя для друку