Головна  →  Новини  →  27 вересня 2017

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

У середу, 27 вересня, голова Святошинської РДА Володимир Каретко провів прийом громадян з особистих питань. Прийом проходив у приміщенні адміністрації за адресою: просп. Перемоги, 97.

Сьогодні під час прийому було розглянуто 9 питань, які стосувалися різних сфер життя. Так, серед порушених питань були: відбудова церкви на вул. Трублаїні; асфальтування прибудинкової території житлового будинку на вул. Жмеринській, 4 та встановлення металопластикових вікон на сходових клітинах під’їзду №3; асфальтування прибудинкової території житлового будинку на вул. Жмеринській, 10 та встановлення металопластикових вікон на сходових клітинах; питання щодо нанесення шкоди здоров'ю; проблемні питання освіти в районі загалом та у Київській гімназії східних мов №1 зокрема; надання додаткової кімнати у гуртожитку Київської гімназії східних мов №1 для сім'ї переселенця. Крім того, Володимир Каретко розглянув питання голови ОСББ «Чорнобильська, 19» щодо ремонту під’їздів.

Також під час прийому за дорученням голови КМДА Віталія Кличка було розглянуто ряд житлових питань однієї з мешканок Святошинського району та за дорученням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва питання щодо реєстрації та приватизації кімнати у гуртожитку.

Очільник району приділив усім питанням належну увагу, надав детальні консультації та роз’яснення щодо них. Керівникам структурних підрозділів були надані доручення з встановленням термінів їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку