Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

До членів районного осередку партизанів і підпільників завітали з подарунками (фото)

До членів районного осередку партизанів і підпільників завітали з подарунками (фото)

З нагоди відзначення Дня партизанської слави, 22 вересня всі члени районного осередку партизанів і підпільників отримали подарунки від імені голови Святошинської РДА Володимира Каретка та Народного депутата України Олександра Третьякова.

З самого ранку працівники громадських приймалень Нардепа Третьякова та управління праці та соціального захисту населення завітали з привітаннями до ветеранів підпільників і вдома їм вручили подарунки. На жаль двох членів осередку прийшлось вітати у лікарні, одним із них є голова осередку Євген Петрович Олещук.

«У нашому районі залишилося всього 11 членів районного осередку, з них 9 вже не виходять навіть зі своїх помешкань. Нами було прийнято рішення привітати поважних ветеранів у зручних для них умовах і щиро подякувати за їх справи, як фронтові так і трудові. Але життя вносить свої корективи і двох заслужених фронтовиків довелось відвідувати у лікарні. Та ми сподіваємось, що вони одужають та будуть разом з нами ще багато років», - розповів голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

Перейти до спискуВерсiя для друку