Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

З нагоди відзначення Міжнародного Дня миру у відділенні соціально-медичної реабілітації дітей провели спортивні змагання (фото)

З нагоди відзначення Міжнародного Дня миру у відділенні соціально-медичної реабілітації дітей провели спортивні змагання (фото)

У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва 21 вересня 2017 року провели спортивні змагання до Міжнародного дня миру.

Організатори свята для дітей підготували цікаву спортивно-розважальну програму. Впродовж заходу звучали пісні про мир, а саме: „ Дружба народів”, „Мир на землі”. Діти брали участь у цікавих та веселих змаганнях: „Косарі”, „Злови повітряну кульку”, „Відгадай предмет”, „Склади слово”, „Мир на планеті Земля”. У цих іграх розвивається воля, кмітливість, сміливість, витривалість, швидкість реакції дітей. Спільні дії в іграх емоційно зближують дітей, забезпечують їм радість від подолання труднощів та досягнення успіху.

Діти та дорослі отримали позитивні емоції, заряд бадьорості на цілий день.

 

Джерело: управління праці та соціального захисту населення. 

Перейти до спискуВерсiя для друку