Головна  →  Новини  →  18 вересня 2017

Володимир Каретко: районні комунальники району виконали всі роботи по підготовці до зими (фото)

Володимир Каретко: районні комунальники району виконали всі роботи по підготовці до зими (фото)

Святошинські комунальні підприємства виконали практично всі роботи по підготовці району до зими. Про це сьогодні заявив голова Святошинської РДА Володимир Каретко під час виїзної інспекції щодо стану підготовки районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр.

«Святошинські комунальники виконують всі роботи по підготовці до проходження осінньо-зимового періоду згідно графіку, більшість робіт виконано на рівні показника 95-98%, наразі тривають роботи по пуско-налагоджувальним роботам техніки та розподіл на дільниці закупленого інвентаря» - заявив очільник району Володимир Каретко під час перевірки Комунального підприємства Шляхово-експлуатаційного управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд Святошинського району.  

Під час перевірки заступник директора Департаменту - начальник управління житлово-комунальної політики КМДА Олександр Малихін акцентував увагу комунальників КП Керуюча компанія Святошинського району на необхідності обов’язкового забезпечення всього рухомого складу, що виїжджають на прибирання району картами-схемами прибирання, з зазначенням приналежності до ЖЕД, спецодягом, проблисковими-маячками, вогнегасником та аптечною. «Всі зазначені прилади та документи мають бути в кожній кабіні обов’язково» – наголосив Олександр Малихін.

Також, під час інспекції було перевірено умови, що створені для роботи технічного персоналу компаній та наявність інвентарю для ручного прибирання.

Нагадаємо, 13 вересня під головуванням мера столиці Віталія Кличка було проведено виїзне засідання колегії Київської міської державної адміністрації щодо стану підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр, під час якої всі районні адміністрації отримали доручення провести оперативні перевірки комунальних компаній до роботи в зимовий період. 

Перейти до спискуВерсiя для друку