КМДА Київська міська державна адміністрація


15 вересня 2017

Напередодні Дня рятувальника в Святошин відзначили представників РУ ГУ ДСНС (фото)

Напередодні Дня рятувальника в Святошин відзначили представників РУ ГУ ДСНС (фото)

Щороку 17 вересня в Україні відзначається професійне свято працівників цивільного захисту та пожежної охорони. Напередодні цієї дати - 15 вересня - голова Святошинської РДА Володимир Каретко завітав з привітаннями та словами подяки до Святошинського РУ ГУ ДСНС.

Під час вручення почесних грамот та подарунків очільник району подякував усім працівникам цивільного захисту та пожежної охорони нашого славетного району за високий професіоналізм, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і якнайшвидшої допомогти тим, хто найбільше цього потребує. «Ваше почесне звання рятувальників ви підтверджуєте своїми вчинками і цьому є яскравий приклад - самовіддані дії під час вчорашнього гасіння пожежі, локалізації страшної біди неподалік ринку «Колібріс». Саме завдяки вашим злагодженим, спільним діям вдалося в найкоротший строк локалізувати пожежу й уникнути людських жертв. Святошинська громада пишається вами, адже ми бачимо об’єднаних сильним духом, загартованих нелегкими випробуваннями, високопорядних людей», - зазначив Володимир Каретко.

Усіх присутніх і тих, хто не зміг бути в залі, голова району привітав з професійним святом, побажавши міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше позитиву і якомога менше тривожних викликів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.