КМДА Київська міська державна адміністрація


14 вересня 2017

Місто реалізувало 13 ініціатив Громадського бюджету-2017

Місто реалізувало 13 ініціатив Громадського бюджету-2017

У рамках Громадського бюджету-2018 було зареєстровано 813 проектів. Дві третини із них — великі, тобто вартість їхньої реалізації складатиме від 400 тисяч гривень до 2 мільйонів. Про це сьогодні повідомив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів. Анонсуючи плани Київради на найближче півріччя, він повідомив, що місто вдосконалюватиме процедуру Громадського проекту. Про це повідомляє прес-служба Київради.

“Ми напрацьовуємо положення, яке дозволить більш ефективно реалізовувати проекти Громадського бюджету та покращити процедуру реєстрації та відбору. Зараз ведуться консультації з громадськістю та експертним середовищем”, - зазначив секретар Київради.

Також Володимир Прокопів повідомив, що уже реалізовано 13 ініціатив Громадського бюджету-2017. Це, зокрема, проведення VII Міжнародного благодійного фестивалю дитячо-юнацької творчості «Сонячний каштанчик»; фестивалю RadioDay Free open air в рамках святкування Дня міста; встановлення інноваційних комп’ютерних комплексів для шкіл Дніпровського району. Також забезпечено аварійну службу Дарницького району машиною для прочищення каналізаційних мереж, тощо.

“До кінця року буде реалізовано усі 62 проекти-переможці. А уже з 30 вересня починається голосування за ініціативи Громадського бюджету-2018. З усім переліком проектів можна ознайомитися на сайті громадського бюджету. Можна буде проголосувати за 5 вподобаних проектів, тому долучайтеся”, - закликав Володимир Прокопів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.