Головна  →  Новини  →  4 вересня 2017

Підприємців Святошинського району привітали з професійним святом (фото)

Підприємців Святошинського району привітали з професійним святом (фото)

Щорічно у першу неділю вересня, починаючи з 1998 року, в Україні відзначають День підприємця. Це свято встановлено згідно з Указом Президента України враховуючи роль підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем та визнаючи його вплив на формування, становлення та розвиток національної економіки.

З професійним святом привітали і підприємців Святошинського району. Так, у понеділок, 4 вересня, у сесійній залі Святошинської РДА відбулися урочистості за участі заступника голови Святошинської РДА Наталії Гусєвої, керівництва Державної податкової інспекції у Святошинському районі ГУ ДФС у місті Києві, представників малого і середнього бізнесу району.

Вітаючи присутніх Наталія Гусєва подякували підприємцям за вклад у розвиток району та зазначила, що своєю енергійністю, цілеспрямованістю та ініціативністю вони сприяють втіленню позитивних змін.

Також заступник голови подякувала підприємцям за активну участь у житті району, високу соціальну відповідальність та готовність і надалі плідно працювати на благо громади.

Під час заходу кращих підприємців було нагороджено Подяками та відзнаками голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку