Головна  →  Новини  →  22 серпня 2017

З нагоди відзначення Дня незалежності України проведено лекторій для працівників Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва

З нагоди відзначення Дня незалежності України проведено лекторій для працівників Територіального центру соціального обслуговування  Святошинського району м. Києва

З нагоди відзначення Дня незалежності України в Територіальному центрі соціального обслуговування Святошинського району м. Києва 22 серпня 2017 року для працівників проведено лекторій на тему: «Основні етапи становлення української державності».

За всю історію нашої країни, з часів формування української нації і до наших днів українці неодноразово намагалися стати незалежними. Нарешті, 24 серпня 1991 року на позачерговій сесії Верховної ради України було прийнято Постанову та Акт проголошення незалежності України, затверджені конституційною більшістю, 24 серпня 1991 року вона офіційно отримала назву — Україна, що відповідає історичній традиції.

Україна стала незалежною державою з неподільною та недоторканою територією, на якій чинними є тільки власні Конституція, закони та постанови уряду. З того часу почалася відбудова незалежної, вільної, суверенної України. Почалася нова сторінка в її історії.

Здобувши незалежність, народ України розпочав активну дія­льність по створенню своєї демократичної правової держави.

Джерело: управління праці та соціального захисту населення

Перейти до спискуВерсiя для друку