Головна  →  Новини  →  11 серпня 2017

У столиці встановили 17 рамок – розпилювачів води

У столиці встановили 17 рамок – розпилювачів води

КО «Київзеленбуд» стало ініціатором проекту “охолоджувальна рамка”: встановлено 17 рамок-розпилювачів води в парках та скверах Києва. На «охолодження» за 6 годин витрачається 1 куб.м. води на 1 рамку. Матеріалом для них стала деревина, отримана від сухостійних і аварійних дерев після санітарної обрізки, також до конструкції прикріплено 6 форсунок-розпилювачів

Генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний зазначив: «Сподіваємося, що встановлення даних рамок допоможе киянам та гостям столиці легше переносити спеку. Конструкція виготовлена з екологічного матеріалу за власні господарські кошти районних комунальних підприємств, працюватимуть рамки у спекотний період дня – тому,запрошуємо, всіх на охолоджуючу сієсту в парках та скверах столиці!»

Отже, перелік локацій з рамками-розпилювачами: Голосіївський район – парк Голосіївський; Дарницький – парк «Позняки», сквер імені Кошиця; Деснянський – парки «Молодіжний» і «Деснянський»; Дніпровський – парки «Тельбін» і «Перемога»; Оболонь – сквер на перетині Оболонського проспекту з Тимошенко; Печерський – Маріїнський парк; Поділ – Куренівський парк і Червона Пресня; Святошинський – парк «Совки», Солом’янський – парки «Островського», «Відрадний»; Шевченківський – парк імені Т. Шевченка, сквер імені Гончара.

Джерело: КО «Київзеленбуд»

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку