Головна  →  Новини  →  31 липня 2017

У Святошинському районі презентували карту «Вишивана моя Україна» (фото)

У Святошинському районі презентували карту «Вишивана моя Україна» (фото)

«Вишивана моя Україна» - саме під таким гаслом проходить Всеукраїнська казначейська акція, яка має на меті не тільки відобразити розкіш українських орнаментів та багатство нашої культури, а й продемонструвати різноманіття і водночас єдність України.

31 липня акція дійшла і до Святошинського району столиці, де в актовій залі Святошинської РДА було презентовано карту України, вишиту руками працівників казначейської служби з усіх куточків України. Захід відбувся за участі керівництва Святошинської РДА на чолі з головою району Володимиром Каретком, представників Головного управління в м. Києві Державної казначейської служби України, працівників Управління Державної казначейської служби України у Святошинському районі м. Києва, представників підприємств, установ та організацій району, а також учасників АТО та громадськості.

Під час заходу зі словами привітання до присутніх звернувся Володимир Каретко, який подякував казначеям за ідею такого незвичайного проекту та зазначив, що саме такі акції об’єднують Україну.

«Ця вишита карта символізує зв'язок поколінь, єдність українського народу та бажання бачити Україну квітучою, соборною і неподільною. Щиро дякує усім, хто брав участь у створенні цього унікального витвору мистецтва», - сказав очільник району.

Довідково: Всеукраїнську акцію «Вишивана моя Україна» було започатковано у серпні 2016 року з нагоди 25-ї річниці незалежності України. До створення карти долучилися всі області нашої держави: кожен регіон доповнював карту притаманним його місцевості орнаментом, оформлення «Вишиваної України» завершилося у центральному апараті Державної казначейської служби України. 

Перейти до спискуВерсiя для друку