КМДА Київська міська державна адміністрація


26 липня 2017

В Святошинській адміністрації пройшло щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

В Святошинській адміністрації пройшло щотижневе засідання оперативного штабу (фото)

26 липня 2017 року в Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 року. Засідання провів перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук.

Розпочалося засідання з розгляду стану виконання протокольних доручень, які були надані на минулому тижні. Далі присутні обговорили питання проведення гідравлічних випробувань теплових мереж на щільність та міцність, а також виконання робіт з промивки внутрішньобудинкових систем теплоспоживання.

Великий блок питань стосувався стану виконання робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду 2017/2018 років відповідно до розроблених заходів. Зокрема були розглянуті питання щодо стану підготовки в закладах освіти, медицини, культури та соціального захисту населення, а також в житлових будинках.

Окрема увага була приділена питанням стану виконання робіт з приведення внутрішньобудинкових мереж у відповідність до проекту (на об’єктах де під час минулого осінньо-зимового періоду були виявлені порушення і здійсненні ПАТ «Київенерго» надмірні нарахування за спожиті послуг з централізованого опалення).

Також під час засідання був заслуханий звіт щодо стану функціонування ліфтового господарства. Розглядаючи це питання було наголошено на незадовільному стані роботи господарства. Увагу присутніх було акцентовано на можливі шляхи вирішення проблем.

Далі були розглянуті питання щодо стану оформлення паспортів готовності житлових будинків та виконання робіт з прибирання закріплених територій.

Крім того, належна увага була приділена питанням стану закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою та проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів, а також складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою, несвоєчасне прибирання балансоутримувачем закріплених територій та несвоєчасний покіс трави та знесення сухостійних, аварійних дерев.

Наприкінці засідання були розглянуті питання контролю за виконанням звернень громадян, що надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва» (15-51) та проаналізована якість їх виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.