Головна  →  Новини  →  5 липня 2017

Фахівці Святошинського районного центру зайнятості провели семінар з тренінговими елементами на тему: «Підготовка резюме» (фото)

Фахівці Святошинського районного центру зайнятості провели семінар з тренінговими елементами на тему: «Підготовка резюме» (фото)

5 липня в приміщенні Центру соціальних служб фахівці Святошинського районного центру зайнятості провели семінар з тренінговими елементами на тему: «Підготовка резюме».

Метою проведення семінару було надання знань щодо правильного складання резюме.

Резюме відіграє важливу роль при працевлаштуванні. Це зумовлено тим, що в сучасних умовах резюме стало обов’язковим атрибутом процесу працевлаштування претендента на певне робоче місце. Такий підхід набуває все більшого розповсюдження, тому що характерною рисою функціонування ринку праці є гостра конкуренція між претендентами на вакантне місце. У конкурентній боротьбі перемагають не тільки більш кваліфіковані та добросовісні працівники, а й ті, які зуміли добре представити свої переваги як майбутнього члена певної фірми (організації, установи) на етапі відбору претендентів на робоче місце. 

Під час зустрічі особи дізналися про види, структуру резюме, основні вимоги щодо його написання. Дізналися, на які основні моменти слід звернути увагу, та вивчили дієві джерела пошуку роботи.

Присутні проаналізували типові помилки при написанні резюме, отримали практичні поради у написанні ефективного документа.

 

Джерело: Святошинський районний центр зайнятості.

Перейти до спискуВерсiя для друку