Головна  →  Новини  →  26 червня 2017

В СЗШ №235 ім.В.Чорновола підвели підсумки участі у проекті GO CAMP (фото)

В СЗШ №235 ім.В.Чорновола підвели підсумки участі у проекті GO CAMP (фото)

The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for. (Великі складові частини щастя: мати чим зайнятися, що любити і на що сподіватися.

(Чалмерс)

Із 12 по 23 червня 2017 року на базі середньої загальноосвітньої школи № 235 ім.В.Чорновола працював мовний табір.

Учні з радістю долучилися до вивчення англійської мови під час літніх канікул. У школі працювали два волонтери із Туреччини: Алтуг(12.06.- 16.06.2017) та Беркай (19.06.- 23.06.2017), які разом із вчителями англійської мови  школи протягом 2-х тижнів   проводила заняття у літньому мовному таборі.

У невимушеній ігровій формі діти вдосконалювали англійську мову. Працюючи із волонтерами,  вчителі кафедри вдосконалили власний  рівень знань і покращили вміння і навички спілкування іноземною мовою учнів.

У вільний час для волонтерів було організовано екскурсії до музеїв та визначних місць Києва.

23 червня 2017 року представники Народного депутата України Олександра Юрійовича Третьякова Микола Чернецький та Вікторія Голинська завітали, щоб подякувати Беркаю за якісну роботу в таборі і подарували на згадку про Україну  вишиванку.

На підсумковому засіданні методичного об’єднання вчителів англійської мови було сплановано заходи щодо підвищення якості викладання іноземних мов на 2017-18 н.р.

 

Джерело: управління освіти, молоді та спорту

Перейти до спискуВерсiя для друку