Головна  →  Новини  →  26 червня 2017

Святошинських освітян відзначили церковними нагородами (фото)

Святошинських освітян відзначили церковними нагородами (фото)

В Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі відзначили професійну діяльність святошинських освітян, які впроваджують інклюзивну освіту, ведуть педагогічну та корекційну роботу з дітьми інвалідами допомагаючи їм адаптуватися та соціалізуватися в суспільство. Вихователі та вчителі закладів допомагають розкрити кожну дитину за допомогою освітньої програми, яка достатньо складна, але відповідає його здібностям. Адже саме інклюзія враховує потреби, а також спеціальні умови та підтримку, необхідні учню й педагогам для досягнення успіху.

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Русі-України Філарета відзнаки освітянам Святошинського району вручив Архієпископ Вишгородський Агапіт, намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря, керуючий справами Київської Патріархії, разом з настоятелем храму на честь Казанської ікони Божої Матері, благочинним Святошинського та Голосіївського районів міста Києва, протоієреєм Валерієм Семанцо та духовенством Київської Патріархії.

Так були нагороджені орденом святої великомучениці Варвари - Рожко Ніна Миколаївна – директор спеціального дошкільного навчального закладу № 219 для дітей з порушенням зору та Цимбал Людмила Яківна – директор середньої загальноосвітньої школи № 281.

Благословенними грамотами були відзначені Демчук Світлана Володимирівна, Сьомова Оксана Миколаївна, Костирко Світлана Василівна - вчителі ЗШ № 281 та Рахуба Наталія Олександрівна, вчитель-дефектолог вищої категорії, кандидата педагогічних наук СДНЗ № 219 для дітей з порушенням зору.

На завершення владика Агапіт звернувся до присутніх з повчальним словом в якому передав благословення і вітання Святійшого Патріарха Київського і всієї Русі-України Філарета.

Україна багата на надзвичайних освітян і святошинська громада пишається своїми вчителями та вихователями, які мислять нешаблонно, виходять за рамки, змінюють своє навколо та надихають на нові звершення та досягнення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку