КМДА Київська міська державна адміністрація


22 червня 2017

В Святошині вшанували пам'ять жертв війни в Україні (фото)

В Святошині вшанували пам'ять жертв війни в Україні (фото)

22 червня, в День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні біля пам’ятного знаку на місці першої лінії оборони міста Києва (19 км Житомирського шосе) відбулися жалобні заходи за участю голови Святошинської РДА Володимира Каретка, представників ветеранських організацій, учасників АТО, педагогів та учнівської молоді. Вшановуючи всіх тих, чиї життя обірвала Друга світова війна присутні схилили голови у хвилині мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Серед учасників заходу були і безпосередні свідки найкривавішої трагедії 20 століття, які брали участь у запеклих боях на полях Другої світової війни, самовіддано працювали в тилу, пережили жахливі роки окупації та тяжкі післявоєнні роки. Для них кожне 22 червня – це важкі спогади про страшні події й нелюдські випробування, а для усіх інших – привід ще раз замислитися про ту ціну, яку довелося заплатити українському народу за перемогу та можливість подякувати ветеранам за величний подвиг і подаровані життя.

Підготували та провели захід педагоги та учні СЗШ №281 разом з волонтером з Канади, який надає допомогу у рамках проекту GoСamp.

Вічна і світла пам’ять загиблим. Вічна слава і шана усім, хто допомагав долати нацизм!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.