Головна  →  Новини  →  19 червня 2017

Глядацькі оплески – нагорода за труд!

Глядацькі оплески – нагорода за труд!

Велика родина ГО «Спілка багатодітних сімей «Шанс» щиро вітає людину з надзвичайно щирим, великим серцем – директора цирку «Артфлай» Валентину Архипівну Руденко з днем народження!

Бажаємо Вам, пані Валентино, довгих, плідних років на цирковому мистецтві. Нехай в Вашому цирку ніколи не стихає музика та вдячні глядацькі оплески.

«Цирк «Артфлай», - з вдячністю розповідає голова ГО «Спілка багатодітних сімей «Шанс» Наталія Бовтун, - багато років гостинно зустрічає пільгові категорії безкоштовно. Тільки в квітні – травні 510 дітей з багатодітних родин Святошина змогли безкоштовно переглянути нову циркову програму цирку «Артфлай».

Валентина Архипівна з 15-ти років поринула в цікаве, яскраве циркове життя. На постановку оригінального номера, що приніс їй світову славу (досі нікому не вдалося його повторити) знадобилось багато років. Для цього прийшлося щоденно тяжко працювати, розробити унікальний реквізит, і тільки потім прийшов успіх та визнання. З етюдом «Болеро» артистка виступала протягом 20-ти років по всьому світу. Їй захоплено аплодували Байконур, Австралія, Німеччина та інші країни. Величезний труд, щоденно вкладаємий в досягнення мети, явив світу Заслужену артистку СРСР В.А.Руденко, а пізніше вона отримала і заслужену нагороду – орден княгині Ольги III ступеня. Після довгої кар’єри і чисельних травм, вона не залишила цирк – стала директором цирку «Артфлай», виступ якого щорічно з нетерпінням чекає наша малеча.

Успіхів і процвітання тобі, улюблений цирк «Артфлай»!

 

Джерело: ГО «Спілка багатодітних сімей «Шанс».

Перейти до спискуВерсiя для друку