КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2017

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

У середу, 07 червня, голова Святошинської РДА Володимир Каретко провів прийом громадян з особистих питань. Прийом проходив у приміщенні адміністрації за адресою: просп. Перемоги, 97.

Під час прийому очільник району розглянув 7 питань, які порушити мешканці, зокрема: організація зустрічі за програмою «Теплі кредити»; відсутність гарячого водопостачання на верхніх поверхах будинку; знесення ОГК «Новосел» згідно з ДТП «Борщагівський-1»; встановлення дитячого майданчика на прибудинковій території; вакансія вчителя з плавання у СЗШ № 140; благоустрій прибудинкової території після розриття ПАТ «Київенерго», а також питання пільг та субсидій; питання щодо новобудови на проспекті Перемоги, 115-А; житлове питання.

Крім того, за дорученням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва було розглянуто питання щодо ремонту квартири через аварію на трубопроводі центрального опалення.

Очільник району приділив усім питанням належну увагу, надав детальні консультації та ґрунтовні роз’яснення щодо них. Керівникам структурних підрозділів були надані відповідні доручення з встановленням термінів їх виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.