КМДА Київська міська державна адміністрація


29 травня 2017

Студенти КУП НАНУ відвідали «Вечір угорської музики»

Студенти КУП НАНУ відвідали «Вечір угорської музики»

У рамках загальноуніверситетського проекту «Кроки до прекрасного», що діє під патронатом ректора, професора, Юрія Бошицького на запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Угорщини в Україні пана Ерно Кешкеня студенти та викладачі КУП НАНУ мали змогу відчути колорит неповторної  атмосфери романтики і любові лейтмотивів автентичної народної музики Угорщини, що відбувся в Київському національному академічному театрі оперети.

Проект «Кроки до прекрасного» сприяє поглибленню духовності студентської молоді. Завдяки міцним зв’язкам, що сформувалися не лише на базі дипломатичних, а й професійно-практичних знань, щодо захисту прав у сфері інтелектуальної власності, молодь має нагоду відвідувати за кошти університету заходи, що сприяють духовному та професійному зростанню майбутніх юристів.

У гала-концерті були представлені композиції та арії улюблених оперет відомих композиторів Імре Кальмана, Ференца Легера, Роберта Штольца, Вікторі Якобі.

Студенти та викладачі висловлюють слова вдячності Юрію Ладиславовичу за надану нагоду відвідати унікальний «Вечір угорської музики».

Джерело: КУП НАНУ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.