Головна  →  Новини  →  24 травня 2017

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

Володимир Каретко провів особистий прийом громадян (фото)

У середу, 24 травня, голова Святошинської РДА Володимир Каретко провів прийом громадян з особистих питань. Прийом проходив у приміщенні адміністрації за адресою: просп. Перемоги, 97. Нагадаємо, що такі прийоми проходять за попереднім записом у першу, другу та четверту середу місяця.

Сьогодні на особистому прийомі очільник району розглянув 7 питань, які переважно стосувалися житлово-комунальної сфери. Так, серед порушених питань були: приватизації кімнати у комунальній квартирі; скарга на самовільне перепланування квартири, внаслідок чого йде руйнація будинку; незадовільне обслуговування будинку житлово-експлуатаційною дільницею №8, зокрема нескладання актів про відсутність тиску на теплових мережах; питання щодо коштів, виділених на капітальний ремонт будинку; встановлення дитячого та спортивного майданчиків біля гуртожитку, асфальтування вулиці Чистяківської, а також питання оплати житлово-комунальних послуг; ряд питань щодо комунального обслуговування будинку на просп. Курбаса, 5-А.

Крім того, Володимир Каретко розглянув питання щодо створення футбольної школи імені Баля та одне питання освітньої сфери.

Очільник району приділив належну увагу всім питанням з якими звернулися мешканці, надав детальні консультації та роз’яснення щодо них. Керівникам структурних підрозділів Володимир Каретко надав відповідні доручення, встановивши терміни їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку