Головна  →  Новини  →  24 травня 2017

Флешмоби Правобережного об’єднаного управління пенсійного фонду України в м. Києві

Флешмоби Правобережного об’єднаного управління пенсійного фонду України в м. Києві

Активно ініціюються Правобережним об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України в м. Києві флешмоб-акції – сучасний спосіб привернення уваги громадськості до актуальних суспільних проблем. Флешмоби, в першу чергу, спрямовані на усвідомлення та виховання у громадян нетерпимості до проявів соціальної дискримінації найманих працівників, а також надання учасникам заходів можливості продемонструвати особисту позицію щодо цієї соціальної проблеми. Саме цій проблемі був присвячений спільний з фахівцями Центру зайнятості флешмоб 11 травня цього року. 

А 23 травня 2017 року фахівці Правобережного об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві провели флешмоб з метою популяризації веб-порталу.

За допомогою яскравих плакатів пенсійники проінформували відвідувачів про переваги електронної послуги Пенсійного фонду України - веб-порталу.

Веб-портал надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами ПФУ, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду.

Принциповою відмінністю від попередніх форм інформування Пенсійним фондом через Інтернет є той факт, що веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально. Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

У відкритому доступі (без реєстрації) на порталі надається багато корисної інформації з питань пенсійного страхування, бланки документів, інструкції щодо їх заповнення тощо.

Після проходження процедури реєстрації користувач отримує наступні електронні послуги:

  • отримання інформації з персоніфікованого обліку (для працюючих громадян);
  • отримання інформації щодо умов, порядку призначення, перерахунку та виплати пенсії (для пенсіонерів);
  • отримання форм заяв, які необхідні для призначення, перерахунку та виплати пенсії, отримання допомоги на поховання;
  • формування запиту на попередню підготовку документів;
  • можливість подати звернення, скаргу;
  • отримання інформації про стан розрахунків платників з ПФУ (для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців).

Підприємці та особи, які забезпечують себе роботою самостійно, зможуть отримати інформацію стосовно взяття їх на облік в органах Пенсійного фонду України, ознайомитись із умовами нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, з умовами та порядком складання і подання звітності, а також отримати форми бланків, заяв, інших документів, необхідних для взяття на облік або зняття з нього.

Для отримання більш детальної інформації та реєстрації на web-порталі громадяни можуть звернутися до спеціалістів Правобережного ОУ ПФУ в м. Києві, за адресами:

  • в Голосіївському районі − вул. Антоновича (Горького), 70;
  • в Солом’янському районі − вул. Керченська, 5а; пров. Західний, 4;
  • в Святошинському районі − вул. Корольова, 5а.

Гарячі телефонні лінії Правобережного об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві:
287-13-62 в Голосіївському районі;
273-42-23, 273-51-48 в Святошинському районі;
244-78-11 в Солом’янському районі.

Джерело: Правобережне об’єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку