Головна  →  Новини  →  24 травня 2017

У Святошинській адміністрації пройшло засідання виїзного штабу (фото)

У Святошинській адміністрації пройшло засідання виїзного штабу (фото)

24 травня 2017 року в Святошинській РДА пройшло засідання виїзного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період. Засідання пройшло під головуванням заступника директора департаменту житлово-комунальної інфраструктури - начальник управління житлово-комунальної політики КМДА Олександра Малихіна за участю директора СВП «Київські теплові мережі» Сергія Шовгеля, першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука та керівників комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів Святошинської РДА, представників спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочав засідання виїзного штабу Олександр Малихін, який надав доручення присутнім керівникам підготувати на засідання міського штабу всі проблемні питання, які потребують термінового вирішення. Він звернув увагу присутніх на комісійне обстеження будинків, рамок управління, ремонту елеваторних вузлів, утеплення мереж, комплексний підхід у підготовці будинків до опалювального сезону та наголосив на необхідності приділяти окрему увагу стану щитових. Також Олександр Малихін доручив ЖЕДам активно брати участь у контролі за виконанням робіт за Програмою соціально-економічного розвитку м. Києва на 2017 рік відповідно до якої виконуються ремонтні роботи у житловому фонді Святошинського району. Насамкінець він ще раз нагадав керівникам ЖЕДів, що за збереження теплових лічильників відповідальність покладена на них, тому необхідно приділити увагу безпеці підвальних приміщень.

У свою чергу Сергія Шовгеля запропонував для висвітлення об’єктивної картини стану будинків проводити обстеження будинків спільно з представниками громадськості. Також було запропоновано долучити до даного процесу депутатів Київради, уповноважених осіб багатоквартирних будинків та представників ОСНів.

Далі присутні розглянули стан виконання протокольних доручень, які були надані на минулому тижні, обговорили проведення гідравлічних випробувань теплових мереж на щільність і міцність та питання щодо стану отримання актів готовності систем тепло споживання.

Також були обговорені питання стану функціонування ліфтового господарства та питання виконання робіт з прибирання і покосу трави на закріплених територіях.

Окрема увага була приділена стану підписання актів приймання-передачі безгосподарчих об’єктів теплоенергетики та прийняття їх у володіння та користування ПАТ «Київенерго».

Детально були розглянуті питання стану закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою та проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів.

Крім того, присутні заслухали інформацію щодо складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою; несвоєчасне прибирання балансоутримувачем закріплених територій; несвоєчасний покіс трави та знесення сухостійних, аварійних дерев.

На завершення засідання були розглянуті питання контролю за виконанням звернень громадян, що надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва» (15-51) та проаналізована якість їх виконання. 

Перейти до спискуВерсiя для друку