Головна  →  Новини  →  10 травня 2017

У Центрі «Десантник» провели районний захід «Пам’ятаємо. Перемагаємо» (фото)

У Центрі «Десантник» провели районний захід «Пам’ятаємо. Перемагаємо» (фото)

У середу, 10 травня, на базі Центру військово-патріотичного і спортивного виховання молоді «Десантник» (вул. Жолудєва, 6-Д) провели районний захід «Пам’ятаємо. Перемагаємо», присвячений Дню пам’яті та примирення і 72-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Шановних гостей, а це ветерани війни та військової служби, військовослужбовці, інваліди війни та учасники АТО, урочисто зустріли звуками барабанно-музичних композицій і подарували символічні емблеми пам’яті та скорботи – червоні маки.

Далі учасники заходу оглянули меморіальну фотоекспозицію загиблим «Святошинці – герої АТО», після чого перемістилися до актової зали, де і розпочався святковий захід.
До присутніх звернувся голова Святошинської РДА Володимир Каретко, який привітав ветеранів з перемогою над нацизмом у Другій світовій війни, а тридцяти трьом воїнам АТО вручив медалі «Честь. Слава. Держава».

«72 роки тому український народ доклав неймовірних зусиль, щоб не дати нацизму знищити світ. Ця перемога була здобута ціною величезних жертв – мільйони обірваних життів, зруйнованих доль, вщент знижених домівок. Тільки завдяки витримці і героїзму наших батьків, дідів і прадідів вдалося зупинити кривавого загарбника.
Ветерани тієї далекої війни стали прикладом мужності та патріотизму для всіх нас – і теперішніх поколінь, зокрема відважних героїв, які ось уже четвертий рік відстоюють територіальну цілісність і незалежність нашої країни на її східних кордонах, і всіх прийдешніх поколінь, для яких Україна завжди буде понад усе! Слава героям!», – сказав у своїй промові Володимир Каретко.

Зі словами привітання до учасників заходу також звернулися помічники народного депутата України Олександра Третьякова, які побажали присутнім міцного здоров’я, душевного спокою та родинного затишку. 

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували загиблих у Другій світовій війні та воїнів АТО, а представники військових гуртків Центру «Десантник» поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим святошинцям – воїнам АТО.

Після завершення офіційної програми вихованці Центру «Десантник», учні загальноосвітніх та музичних навчальних закладів Святошинського району подарували всім присутнім чудову концертну програму, яка включала вокальні, танцювальні, хореографічні композиції та показові виступи.

Перейти до спискуВерсiя для друку