Головна  →  Новини  →  26 квітня 2017

Громадська рада при Святошинській РДА провела чергове засідання (фото)

Громадська рада при Святошинській РДА провела чергове засідання (фото)

26 квітня 2017 року в сесійній залі Святошинської РДА пройшло чергове засідання громадської ради. Участь в засіданні прийняли 20 представників інститутів громадянського суспільства затвердженого складу громадської ради, а також долучились представники інших громадських організацій району.

На початку засідання хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих та померлих ліквідаторів ЧАЕС з нагоди 31-ї річниці Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля. 

Далі перейшли до розгляду порядку денного. Одним із пріоритетних питань було розглянуто проект Концепції Статуту територіальної громади міста Києва. Пропозиції та зауваження які надійшли під час обговорення даного питання будуть передані до Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Під час засідання також обговорили припинення членства в громадській раді та включення наступних за черговістю кандидатів до складу громадської ради, які набрали найбільшу кількість голосів за результатами проведення рейтингового голосування на установчих зборах. Також було заслухано звіти комітетів про проведену роботу.

Перейти до спискуВерсiя для друку