Головна  →  Новини  →  20 квітня 2017

На Борщагівці відкрили сучасне футбольне поле (фото)

На Борщагівці відкрили сучасне футбольне поле (фото)

У четвер, 20 квітня, у дворі на вул. Якуба Коласа, 23 відкрили сучасне міні-футбольне поле зі штучним покриттям. Захід відбувся за сприяння голови Святошинської РДА Володимира Каретка та за підтримки народного депутата України Олександра Третьякова.

Це футбольне поле побудовано з використанням сучасних технологій, що дозволяє використовувати його протягом всього року та за різних погодних умов. Тут застосована система відводу вологи та витривале покриття, а майданчик оснащено захисною сіткою.

Участь у першій грі на новенькому полі взяли професійні футбольні гравці ФК «Арсенал-Київщина» - захисник Гаррісон Омоко, півзахисник Владислав Пасечнюк та голкіпер Андрій Желізко.

«Створення умов для активного відпочинку і розвитку дітей та молоді завжди було і залишається одним з найпріоритетніших завдань. Вкрай важливо, щоб такі сучасні майданчики з’являлися не тільки на територіях шкіл чи підліткових клубів, а й безпосередньо у дворах. Переконаний, що це посприяє не тільки залученню дітей до спорту, а й вбереже їх від шкідливих звичок.

До того ж, дорослі також зможуть проводити своє дозвілля за улюбленою грою. Адже зрозуміло, що для дорослого населення важливим фактором є час, який необхідно витратити на дорогу, а розташування спортивного майданчику біля дому вирішує цю проблему» - розповідає голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

Нагадаємо, що це вже друге міні-футбольне поле, яке відкривають на Борщагівці. Перше відкрили восени 2016 року на вул. Симиренка, 22.

Перейти до спискуВерсiя для друку