Головна  →  Новини  →  7 квітня 2017

До Всесвітнього Дня здоров’я в КНП «КДЦ» відкрили вхідну групу після капітального ремонту (фото)

До Всесвітнього Дня здоров’я в КНП «КДЦ» відкрили вхідну групу після капітального ремонту (фото)

До Всесвітнього Дня здоров’я в КНП "Консультативно-діагностичний центр" Святошинського району, що за адресою вул. Симиренка, 10, голова Святошинської РДА Володимир КАРЕТКО та директор КДЦ Богдан Подлужний після капітального ремонту відкрили головний вхід в діагностичний центр.

Також до Всесвітнього Дня здоров’я в районі проходить Декадник здоров’я. У рамках цієї профілактично-оздоровчої акції з 5 до 12 квітня кияни зможуть у зручному форматі відвідати найближчі медичні заклади та зробити діагностику стану організму за основними показниками, проконсультуватися з лікарями, отримати фахові рекомендації.

За словами очільника району, своєчасне виявлення факторів ризику виникнення хвороб, вчасна діагностика та елементарна обізнаність про необхідність профілактики може врятувати не одне життя.

Також під час акції можна виміряти артеріальний і очний тиск, визначити індекс маси тіла, зробити аналіз крові на визначення цукру та холестерину, а також проконсультуватися із сімейними лікарями та вузькими спеціалістами.

План заході розміщений у доданому файлі.

 

Файл документа: План заходів 5-12 квітня.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку