Головна  →  Новини  →  25 березня 2017

Члени ОСНу «Квартальний комітет «Авіатор» знову вийшли на толоку

Члени ОСНу «Квартальний комітет «Авіатор» знову вийшли на толоку

Минулого тижня члени ОСНу «Квартальний комітет «Авіатор» прибирали від несанкціонованого сміттєзвалища вулицю Степанченка, яка пролягає вздовж залізничної станції «Академмістечко». Оскільки роботи на цій території дуже багато, було вирішено організувати прибирання в три етапи і сьогодні, 25 березня, завершився другий етап.

Члени ОСНу знову попрацювали на славу: прибрали купи сміття та висадили дерева. Частину зібраного сміття святошинські комунальники вивезли, а те, що залишилося, заплановано остаточно вивезти наступного тижня.

Як розповідає керівник ОСНу Володимир Тищенко, з вивезенням сміття виникли невеликі труднощі, оскільки його настільки багато, що комунальникам доводиться по декілька разів навантажувати машини.

«Коли ми планували привести до ладу цю територію, то добре розуміли масштаби майбутніх робіт. Та коли безпосередньо приступили до прибирання, побачили, що насправді роботи тут значно більше. Зараз навіть не віриться, що ці гори сміття потроху зникають, а на їх місці з’являються молоді дерева», - додає Володимир Тищенко.

Перейти до спискуВерсiя для друку