Головна  →  Новини  →  25 березня 2017

Масштабні прибирання тривають (фото)

Масштабні прибирання тривають (фото)

Другу суботу поспіль у Святошинському районі тривають масштабні прибирання. Так, 25 березня, до ладу приводили такі території: сквер на вул. Котельникова та вул. Котельникова 25 і 32/11; сквер між вул. Краснова і вул. Семашка та просп. Перемоги, 132-134; зелена зона біля стадіону на вул. 9-го Травня; Жулянський шляхопровід (від вул. Трублаїні до вул. Проектної); зелена зона між вул. Симиренка,22 та супермаркетом; зелена зона і схил на вул. С. Стешенків та лісосмуга на вул. Пшеничній; вул. Ф, Пушиної, 44/50 та вул. Ірпінська, 63-А; зелена зона біля озера на вул. В. Наумовича (до вул. Обухівської); вул. Симиренка, вул.Жолудєва, просп.Корольова та вул.Булгакова; вул. Володимира Покотило, 5,  5-А, 9-А; вул. Зодчих, 80, 80-А; вул. Живописна; вул. Біличанська 33/35 та ріг вул. Доброхотова, 30 і просп. Палладіна 24; вул. Робітнича; вул. Академіка Туполева, 7, 7-А, 7-Б; вул. Зодчих (озеро «Віра»);  ріг вул. Р. Глієра та вул. Мельниченка.

У «великому прибиранні» були задіяні працівники комунальних господарств району, фахівці Святошинської РДА та її структурних підрозділів, студенти, школярі, члени громадських організацій та небайдужі мешканці. Також активну участь прийняли приймальні народного депутата України Олександра Третьякова, депутат Київради Вадим Пишняк разом з активістами.

«Кожен може побачити як наш район змінюється на очах. Ми крок за кроком приводимо зелені зони, парки, сквери та території відпочинку до належного стану.

На жаль, після зими доводиться прибирати не тільки минулорічне листя, а й цілі купи сміття. Тож роботи вистачає і не вдається все зробити швидко та одразу. Проте, я впевнений, що незабаром Святошин буде повністю підготовлений до літнього сезону.

Окремо хочу подякувати мешканцям, які активно долучаються до толок та допомагають комунальникам. Саме завдяки ініціативній та згуртованій громаді наш район стає кращим», - розповів голова Святошинської РДА Володимир Каретко. 

Перейти до спискуВерсiя для друку