Головна  →  Новини  →  24 березня 2017

Учні спеціалізованої школи №304 здійснили захоплюючу екскурсію до Музею новин ТСН (фото)

Учні спеціалізованої школи №304 здійснили захоплюючу екскурсію до Музею новин ТСН (фото)

22 березня учні 6-В та 6-Б класів спеціалізованої школи №304 здійснили захоплюючу екскурсію до Музею новин ТСН.

Експозиція «Музею новин» розповідає, як змінювався процес виробництва новин, які етапи новина проходить до виходу в прямий ефір, чому рейтинги допомагають каналам розуміти смаки своїх глядачів і як це впливає на те, що ми бачимо по телевізору.

На виставці школярі переглянули понад 100 унікальних експонатів з новітньої історії України, а також першу голограму у людський зріст і рейтинг головних новин країни. Учні побачити легендарний восьмиметровий прапор України, який В'ячеслав Чорновіл і його соратники вносили до зали Верховної Ради в День проголошення незалежності – 24 серпня 1991 року. Діти мали можливість побачити статуетки Джамали і Руслани з «Євробачення», олімпійські медалі Лілії Подкопаєвої, 5-тонну турбіну літака «Мрія», а також ще кілька десятків найважливіших експонатів незалежної України. Окрім того, в Музеї відтворено студію, і кожен із школярів зміг спробувати себе в ролі ведучої, чи ведучого.

Подорож до Музею новин ТСН нікого не залишила байдужими. Одержавши багато позитивних емоцій та нових вражень, учні повернулися до дому.

 

Джерело: СШ №304

Перейти до спискуВерсiя для друку